✔ Advies op maat
✔ Schoenen voor steunzolen
✔ Centrale ligging

 

   

Herenschoenen voor steunzolen dichtbij Lier

Al jarenlang bieden wij kwaliteitsvolle herenschoenen voor steunzolen aan in onze winkel dichtbij Lier. Kan u maar geen stijlvol paar herenschoenen voor steunzolen vinden in de regio rond Lier? Dan bent u vast nog niet binnengestapt bij Schoenen Conny. Onze winkel, gelegen aan de Liersesteenweg 6 in Berlaar, is centraal gelegen en is makkelijk te bereiken voor wie van Lier komt, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

 

Bel nu voor meer info Vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier

 

Ontdek ons aanbod aan herenschoenen voor steunzolen dichtbij Lier

Het aanbod aan herenschoenen voor steunzolen in onze schoenenwinkel vlakbij Lier bestaat uit vier topmerken. Bent u op zoek naar een paar sportieve herenschoenen voor steunzolen in regio Lier, dan past Cycleur de Luxe waarschijnlijk het best bij u. Heeft u liever een stijlvolle herenschoen? Mephisto heeft verschillende modellen die stijl uitstralen. Verder bieden we ook nog verschillende schoenen van Lloyd en Xsensible aan.

Neem je steunzolen mee en kom langs

Heeft u online iets gevonden wat bij u past? Kom langs in onze winkel in Berlaar en pas het paar schoenen voor steunzolen dat u verkiest! Zit u toch met vragen? Spreek gerust één van onze collega’s aan, bel naar +323 482 14 34 of stel ze via het contactformulier. Ons team heeft jarenlange ervaring en biedt u met plezier een antwoord op al uw vragen!